• Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Jaarverslagen

Cascade

Van een eenmalig verslag tot een doorlopende rapportage. Online, in PDF of gedrukt. Om u naar uw stakeholders te verantwoorden, maar ook om hen nauwer bij uw onderneming te betrekken. Bijvoorbeeld door voor een meerjarig thema te kiezen of door de resultaten te koppelen aan uw toekomstplannen. Een jaarverslag kan veel meer zijn dan alleen maar een overzicht van cijfers en feiten. En wordt ook door niet-ingewijden gelezen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Syntrus Achmea - Outlook 2018-2020,
Responsive website en pdf

iPhone 6(PSD 4)_SAREF.png

Amvest - MVO verslag 2016,
beeldscherm pdf

 

Cascade werkt onder andere voor:

 

Cascade werkt voor opdrachtgevers die zeer kritisch zijn. Zeker als het gaat om hun jaarverslag. Wij laten daarom niets aan het toeval over en werken samen met betrouwbare partners, waaronder F19 uit Eindhoven, Sustainalize uit Utrecht en Tekstschrijvers.nl uit Rotterdam. Maar vanaf de eerste briefing tot aan het moment van publicatie houden we de regie zelf in handen. Evenals het contact met de opdrachtgever. Waarom dat zo belangrijk is komen wij u graag persoonlijk vertellen.

Transparantie

Een van de belangrijkste eisen die aan een onderneming gesteld wordt, is transparantie. Dat geldt ook voor het jaarverslag. Met behulp van grafieken en infographics worden kale cijfers beter inzichtelijk gemaakt. En foto’s en illustraties laten zien wat er ‘achter’ de cijfers gebeurt. Maar we mogen ook de ontwerpkant niet onderschatten. Integendeel zelfs. Juist wat u niet ziet, maakt een jaarverslag transparant.

Syntrus Achmea Real Estate and Finance - 
Outlook 2018-2020, 
website en pdf

 

Kwaliteit

Het maken van een jaarverslag is geen eenvoudige (ontwerp)opdracht. Noch voor de opdrachtgever noch voor de makers. Daar winden we geen doekjes om. Het is ook tegelijk de reden waarom wij heel graag jaarverslagen maken. Als ontwerpers kunnen wij al onze expertise en ervaring erin kwijt. Maar bovenal vinden wij het fijn als wij er -weer- in slagen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een kwaliteit waar opdrachtgevers belang aan hechten.

 

Meer weten?

Marcel van Tiggelen komt graag bij u langs. Oktober en november zijn bij uitstek geschikte maanden om over het volgend jaar- of MVO verslag te praten. Bent u benieuwd wat wij nog meer doen, kijk dan op onze website www.cascadecommunicatie.nl

Telefoon 020 - 462 30 30

email mvt@cascadecommunicatie.nl